Våra besökare

Här hittar du ett axplock av vad som har hänt.

På trettondagsafton fick jag besök av dansorkestern

Micke Ahlgrens Orkester som spelade i Hallstaparken

Dom besökte Skogmanrummet ock blev djupt imponerade

av minnesrummet. Dom lovade att sprida informationen

om minnesrummmet vidare .

Har deltagit i Konst&Kulturrundan i Påskhelgen under de 3dagarna som det pågick ,har det varit c:a110 besökare bl.a. Tommy Körbergs syster Rosa Körberg, hon med" Hoa hela natten".Fick blodad tand, fortsätter nog nästa år också.

Den 25 April hade jag besök av ett gäng PRO:are från Botkyrka i Stockholm de var 34st.De var väldigt intresserade av Thore Skogman, var imponerade av samlingen tyckte det var bra att hans minne levde vidare och lovade att föra det här vidare till övriga föreningar i Stockholm.De var nöjda med visningen.

I somras hade vi besök av en herre som heter Göran Hellsin som bor i Åkersberga utanför Stockholm,han berättade att han arbetat på SVT från år 1988 fram till sin pension 2014 som producent för Minnenas-television har bl.a. producerat minnesprogrammet om Thore Skogman som sändes i repris den 17 juli,hade bara gott att säga om Thore. Några veckor senare återkom han,då hade han med sig en liten bil som liknade Thores blå-gula SAAB.

Den 30 aug. deltog vi i Lilla Almedalen på Hammartorget i Hallstahammar där kommunens politiker utfrågades,där fick även föreningar vara med och visa upp sig ,det gav oss några nya medlemmar i föreningen Thore Skogmans Vänner.

 

Den 6 sept.deltog vi i Kolifej,Kolbäck som firade 20-års jubileum en tillställning med knallar och lokala förmågor som underhöll med musik.

 

 

Den 24 april 2017

hade vi besök av ett gäng PRO:are från Julita-Österåker i Sörmland de var 32st så vi delade upp de i 2grupper ena gruppen var och drack kaffe  på Stora Intiman i Hallsta-Parken samma våning som Minnesrummet,sedan byttes de av alla var nöjda med vad de sett av Thore Skogmans minnesrum.

 

Lördagen den 6 maj 2017 hade vi besök av Skärholmens Hembygdsförening de hade varit och besökt Svedvi-bergs Hembygdsförening först,sedan kom de och besökte Thore Skogmans Minnesrum de var 36 st det blev lite trångt i rummet men det gick bra i alla fall,alla var nöjda.

 

Den 16 maj 2017 fick vi besök av PRO.:are från Norra Botkyrka-Tumba och Grödinge de var 39 st så vi fick dela upp de i två grupper 19 st i första medan den andra gruppen under ledning av reseledaren Irene Sangemark åkte runt i Hallsta och visade bl.a. Bultfabriken där Thore arbetat,sedan kom de tillbaka för ett byte då klev de andra gänget på 20 st det fungerade väldigt bra tack vare Irene alla var jättenöjda.

 

 

Torsdagen den 24 aug.2017 hade vi besök på minnesrummet av ett gäng SPF:are från Husby i Dalarna de var 50 st,vi delade upp de i 2 grupper ena gruppen guidades runt i Hallsta utav Irene Sangemark medan de andra var uppe på minnesrummet,sedan bytte de plats med varann det fungerade utmärkt alla var nöjda.

 

Under 2018 hände detta.

Den 21 januari var jag i Äppelparken äldreboende och spelade Thore Skogmanmusik,det var väldigt uppskattat av de äldre.

Den 21 mars hade vi ett busslass på 41 personer som besökte oss vi delade upp dem på hälften så att de blev guaidade runt i Hallsta på olika platser som t.ex. Bulten och Hammartorget Irene var med på bussen.

Den 3 Maj hade vi besök av Vallentuna Resesällskap på 41 personer.

Den 8 Maj var jag och Irene Sangemark inbjudna till Svedvi-Bergs hembygdsförening, jag pratade om Thore Skogman och Irene underhöll med Thoremusik det var uppskattat av medlemmarna.

Den 18 Juni hade vi besök av ett gäng från Virgatsträffen i Köping de var 10st, vi bjöp på kaffe och bulle och berättade om Thore Skogman.

Den 11 augusti hade vi Skogmandagen på Skantzen i Hallstahammar tillsammans med Svedvi-Bergs Hembygdsförening där uppträdde Hanna Sangemark och en Sångkör från Köping som heter Silver Rockers.

Den 20 oktober visade vi Thorefilmen Tre Dar på Luffen på Saga-biografen.

Den 9 dec. samlades vi på Thoreplatsen och lade ned en bukett rosor och tände ett ljus.

 

 

 

 

 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)